Jogviszony ügyintézés

Jogviszony rendezés

Jogviszonyunk akkor rendezett, ha jogviszony ellenőrzéskor a Taj kártya színét zöld szín igazolja. Legtöbbször azonban az orvosnál szembesülünk azzal a ténnyel, hogy nem vagyunk jogosultak, az egészségügyi szolgáltatások igénybevételére, így a gyógyszer kiváltására sem. Sajnos, a rendezetlen jogviszonynak több oka is lehet. Mi segítünk a probléma megoldásában, hogy rendezett Társadalom Biztosítással rendelkezzen.

Kattintson és vegye fel felünk a kapcsolatot!


Társadalom Biztosítás rendezés

Az a személy aki állandó lakóhellyel rendelkezik Magyarországon és nincs társadalombiztosítási jogosultsága, az egészségügyi szolgáltatási járulék fizetésére köteles.  Az egészségügyi szolgáltatási járulék megfizetésével lehet igénybe venni az egészségügyi szolgáltatásokat.

Kattintson és vegye fel felünk a kapcsolatot!


Jogviszony igazolási kérelem

1998.01.01-én jött létre Magyarországon a bejelentett munkaviszonyokról a jogviszony nyilvántartás. Ez egy adatbázis melyben minden adat és adat változás szerepel. A jogviszony nyilvántartásban szereplő adatairól igazolást kérhet az érintett személy.  Az adatszolgáltatás teljesítése kérhető tájékoztatás, illetve hatósági bizonyítvány formájában. Hivatali ügyeinek intézéséhez szükség lehet jogviszony igazolásra. Ennek beszerzését vállaljuk Ön helyett.

Kattintson és vegye fel felünk a kapcsolatot!Lakcím változás bejelentése, jogviszony rendezéshez  

Lakcím változás bejelentése, hogy az Ön jogviszonya rendezett legyen. Bejelenette már?

Kattintson és vegye fel felünk a kapcsolatot!