Szakértő cikkeink

Az orvosi ellátások igénybevételhez Hatósági igazolvány, illetve a Taj kártya bemutatására is szükség van. Természetesen az orvos abban az esetben fogadja el az igazolványt, ha rendelkezünk biztosítási jogviszonnyal vagy jogosultak vagyunk az egészségügyi szolgáltatás igénybevételére.

De tudja, hogy milyen kötelezettsége van Magyarországon, ha az EU-ba megy dolgozni? Tudja, hogy milyen hivatali ügyintézés vár Önre Magyarországon a külföldi munkavállaskor, és ha befejezte a külföldi munkaviszonyát, mert haza jön?

Utazni szeretne, tervezgeti programjait, gondolt arra, hogy ellenőrizze az okmányait, nem járt-e le az útlevele, személyi igazolványa? És egy nagyon fontos, igényelt már Európai Egészségbiztosítási kártyát, illetve, ha már van, ellenőrizte, hogy érvényes-e még? Tudja, hogy miért van szüksége az EU kártyára? Az EU kártyával lehet igénybe venni az...

Adatkezelési tájékoztató - ÁSZF - Kapcsolat - Impresszum

Az ügyintézések során a nemzetközi adatvédelmi (Európai Uniós) jogszabálynak megfelelően a személyi adatokat az előírtak szerint titkosan kezeljük!