Szakértő SOS ügyintézők

Mi elintézzük Ön vagy cége helyett a hivatali ügyeket. Nem kell elvesznie a hivatali ügyek útvesztőjében. Ne pazarolja drága idejét, hiszen amíg Ön várakozik, az idő alatt többet lehetne családjával vagy folytathatná értékes munkáját a cégénél. Ha nem kell Önnek személyesen megjelennie a hivatali ügyintézés során, akkor meghatalmazás útján járunk el, hogy amilyen gyorsan csak lehet megoldjuk minden problémáját.

Hívjon minket bizalommal, munkatársaink a hivatalban eltöltött több mint 10 éves szakmai tapasztalattal állnak az Ön és cége rendelkezésére!

Keressen minket, és mi segítünk!


Németh Ágnes


Hazai és nemzetközi társadalombiztosítási tanácsadó, szakértő

Hivatalban eltöltött több éves munkám során szerzett személyes, gyakorlati és szakmai tapasztalattal rendelkezem, melyet szeretnék az Önök ügyeinek megoldására fordítani. Hivatali feladataim közé tartozott többek között a teljes körű Hazai és Nemzetközi Társadalombiztosítási ügyek intézése. Hívjon bizalommal, állok rendelkezésére, vegye igénybe szolgáltatásainkat!

Mobil: 36 705 906717

E-mail: info@sosugyintezo.hu


Szatmáry Tünde Katalin

Kiemelt hazai és nemzetközi nyugdíjszakreferens

Sok éves tapasztalattal, hivatali gyakorlattal és szakképzettségre épülő szaktudással állok az Ön rendelkezésére teljes kőrű nyugdíj ügyintézéssel és ehhez kapcsolódó szak-tanácsadással. Keressen bizalommal!

E-mail: ugyintezes15@gmail.com

Mobil: +36 308255476Bármiféle kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Adatkezelési tájékoztató - ÁSZF - Kapcsolat- Impresszum

 Adószám: 60237839-1-42

Az ügyintézések során a nemzetközi adatvédelmi (Európai Uniós) jogszabálynak megfelelően a személyi adatokat az előírtak szerint titkosan kezeljük!