SZAKÉRTŐ SOS ÜGYINTÉZŐK

Többé nem kell elvesznie a hivatali ügyek útvesztőjében, mi elintézzük cége vagy Ön helyett a hivatali ügyeket.  Ne pazarolja drága idejét, hiszen amíg Ön várakozik, az idő alatt többet lehetne családjával vagy folytathatná értékes munkáját a cégénél. Ha nem kell Önnek személyesen megjelennie a hivatali ügyintézés során, akkor meghatalmazás útján járunk el, hogy amilyen gyorsan csak lehet megoldjuk minden problémáját.

Hívjon minket bizalommal, munkatársaink a hivatalban eltöltött több mint 10 éves szakmai tapasztalattal állnak az Ön és cége rendelkezésére!

Keressen minket, és mi segítünk!


Németh Ágnes

Hazai és nemzetközi társadalombiztosítási tanácsadó, szakértő

Hivatalban eltöltött több éves munkám során szerzett személyes, gyakorlati és szakmai tapasztalattal rendelkezem, melyet szeretnék az Önök ügyeinek megoldására fordítani. Hivatali feladataim közé tartozott többek között a teljes körű Hazai és Nemzetközi Társadalombiztosítási ügyek intézése. Hívjon bizalommal, állok rendelkezésére, vegye igénybe szolgáltatásainkat!

Mobil: 0670 590 6717

E-mail: sosugyintezo@gmail.com 


Szatmáry Tünde Katalin

Kiemelt hazai és nemzetközi nyugdíjszakreferens

Sok éves tapasztalattal, hivatali gyakorlattal és szakképzettségre épülő szaktudással állok az Ön rendelkezésére teljes kőrű nyugdíj ügyintézéssel és ehhez kapcsolódó szak-tanácsadással. Keressen bizalommal!

E-mail: ugyintezes33@gmail.com

Mobil: 06308255476Bármiféle kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Adatkezelési tájékoztató - ÁSZF - Kapcsolat- Impresszum

Az ügyintézések során a nemzetközi adatvédelmi (Európai Uniós) jogszabálynak megfelelően a személyi adatokat az előírtak szerint titkosan kezeljük!